levering en verzending

Levering
Alle kunstfoto’s die onderdeel uitmaken van een gelimiteerde oplage worden geleverd met echtheidscertificaat. Tevens zijn deze op de achterzijde gesigneerd en genummerd.
Oplage staat vermeld bij de foto.

Auteursrecht
Het auteursrecht van alle foto's berust bij Wil Bijker. Dit houdt in dat de aan u verkochte foto of ansichtkaart niet verveelvoudigd mag worden. Dit geldt zowel voor afdrukken op papier als digitaal.

Levertijd
De levertijd van de kunstfoto’s bedraagt maximaal 14 dagen.
Voor de ansichtkaarten is dit maximaal 7 dagen.
Indien door omstandigheden leveringstermijn langer worden, ontvangt u hiervan bericht en kunt u eventueel uw aankoop annuleren. Uiteraard ontvangt u dan uw aankoopbedrag retour.

Verzending
Verzending gaat via PostNL. Zodra product verzonden is, sturen wij u een mail met de track & trace code.

Verzendkosten
Alle bedragen die vermeld staan bij de artikelen in de webshop zijn inclusief verzending en btw  binnen Nederland. Verzending naar buitenland is mogelijk. Neem hiervoor contact op via mail info@wilbijker.nl

Apart verzend en factuuradres
Bij het afrekenen kunt u aangeven dat product naar ander afleveradres moet dan het factuuradres.

Herroepingsrecht en retourneren
Vanaf het moment dat u product hebt ontvangen, heeft u veertien dagen de tijd om van uw herroepingsrecht gebruik te maken. U mag product zonder opgaaf van redenen retour zenden. Het aankoopbedrag en verzendkosten ontvangt u retour.
De verzendkosten voor retourneren aan ons zijn voor uw rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Product dient onbeschadigd te zijn. Bij beschadiging kunnen we vervangkosten aan u doorberekenen.
Voor retourneren kunt u contact met ons opnemen via info@wilbijker.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product door ons in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren is niet mogelijk voor foto’s die specifiek voor u in opdracht zijn gefotografeerd. Deze vallen niet onder het herroepingsrecht.

Verpakking beschadigd bij aflevering
Indien de verpakking beschadigd is bij ontvangst kan het zijn dat de inhoud ook beschadigd is. Mocht dit het geval zijn, maak foto's van de beschadigde verpakking en van de beschadigde inhoud. Meld de schade bij ons via info@wilbijker.nl en stuur foto's van de beschadigde verpakking en product mee. Wij zorgen dat u een nieuw product ontvangt. Wel kan het zijn dat wij vragen om product in originele verpakking aan ons terug te sturen. Uiteraard betalen wij de verzendkosten.